Aanbevelingen

Bekijk hier mijn aanbevelingen

Klik op de tekst om meer te lezen.

"De sessie was bevestigend en daarmee confronterend in de goede zin van het woord. Het deed mij mijn stem laten horen..

 in een voor mij moeilijke situatie. Door Hilde heb ik nog beter kunnen afstemmen met de Bron. Ze werkte voor mij als een geleider. Eenmaal aan leek het niet te stoppen. Ik heb een groter veld kunnen zien dan ik alleen kon. Ik voel het nog in al mijn cellen. Nu mag ik het weer loslaten en zien wanneer en hoe het zich ontvouwt.”

Jet Centeno 

“Er zijn van die momenten in je leven dat je de behoefte hebt iemand naast je te hebben die je een spiegel voorhoudt..

Waarbij je zonder dat je zelf veel hoeft te zeggen, diegene jou feilloos aanvoelt en begrijpt. Iemand die helder aanvoelt en kan inzien wat er op dat moment in jouw gevoelsleven, energie en gedachten plaatsvindt. Zonder omwegen vertelt Hilde wat zij in jouw energie voelt, ervaart en leest. Hilde weet je op de juiste wijze informatie te geven waar je wat mee kunt. Daarnaast zal zij, wanneer zij tegen blokkades aan loopt die zij niet kan verhelpen, je ook naar de juiste mensen doorverwijzen. Ik heb het allemaal mogen ervaren en heb daardoor een hoop inzichten gekregen en er is heel veel ballast van mijn schouders gevallen. Hilde een vrouw die puur en eerlijk is. “

Walter van Leeuwen

"Afgezien van Hilde’s natuurlijke vermogen om met me in contact te komen, was ik vooral diep onder de indruk..

van haar kunst om aan mij de dingen te vertalen op een manier die perfect bij me resoneerde. Haar bewoording maakte het gemakkelijk voor mij om te begrijpen hoe ik haar visie in mijn werkelijke leven kon toepassen en onmiddellijk verandering kon aanbrengen. In feite begon ik, zuiver door de reading, een diepe verandering in mezelf te voelen – het was alsof ik na de 90 minuten met Hilde energetisch was veranderd, nog voordat ik enige actie had ondernomen in een paar zeer moeilijke situaties. Gecombineerd met Hilde’s hoge niveau van integriteit en professionaliteit, zou ik haar aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan hulp met moeilijke situaties of voelt dat een reading nieuwe energie kan blazen in een vastzittend proces.”

Rinske

”Direct was er aanwezigheid, ontroering, humor, herkenning en opening; een thuiskomen, antwoorden en bevestiging..

in mijn leefwijze. Ik ervaarde mijn positieve begeleiding en waarom ik hier mijn werk verder mag doen. Fijn is het dat ik het gesprek heb opgenomen, zodat ik het af en toe opnieuw terug kan beluisteren waarin iedere keer een andere kijkwijze ervaren/gehoord wordt. Geen vraag is raar, mocht je plannen hebben om een keer een reading te gaan doen, dan is Hilde een fijne aanvulling op al je vragen in je leven. Waar nodig is ga ik zeker mensen naar haar verwijzen in de wetenschap dat je bij Hilde echt gehoord worden zal. “

Ineke Moerman

"De reading was heel fijn en bijzonder en wat vooral mooi was, dat ik echt merkte dat Hilde er met haar persoonlijkheid

.. niet tussen zat. Ik merkte dat ze de informatie zuiver doorkreeg en dat die niet werd gekleurd door iets vanuit haar rugzak. Ook wel dingen die eerst niet binnenkwamen of die ik niet wilde horen, maar ze had gelijk en nu pas heb ik een aantal knopen doorgehakt en beslissingen genomen op basis van wat uit de reading naar boven kwam. Het is ook belangrijk dat je zelf open staat en bereid bent om oude patronen los te laten. In het begin zat ik toch een beetje in de “Kat uit de boom kijken stand”. Al dacht ik van niet. Maar nu ik alles heb laten bezinken, kunnen doorvoelen en echt jouw adviezen heb opgevolgd merk ik dat het echt juist was. Meer dan juist!”

Thamar Blok

“Een reading bij Hilde helpt mij iedere keer weer een stap vooruit te zetten, de juiste richting op. Ik ervaar dat ik..

bij haar in een veld wordt gezet waarin meer ruimte, licht en liefde is. Iedere keer word ik door haar in staat gesteld om makkelijker toegang te krijgen tot datgene wat er binnen in me leeft. Hetgeen ze je aanreikt, voelt als iets van mij, iets wat dicht bij me staat, wat resoneert. Dat ervaar ik als prettig. Ook voel ik hierin ruimte voor mijn eigen wijsheid en keuze. Soms is het volledig nieuw en verrassend, wat me helpt om op een andere en frisse wijze naar een gebied in mijn leven te kijken. En heel belangrijk: Hilde is een fijne, integere en positieve vrouw waar je je al snel bij op je gemak voelt. Kortom een aanrader: het brengt ieder keer weer beetje meer inzicht in levens thema’s en ik stap altijd licht en blij de deur uit.”

Marelde Jensma

"Hilde heeft mij kunnen helpen met een aantal vraagstukken waar ik mee rondliep. Hilde werkt integer en gaat zuiver om..

met de energieën die zich aandienen. Je ziet en merkt aan haar dat zij de taal verstaat om dit te lezen. Ik heb ervaren dat de reading ook een moment van healing is waarbij er het nodige gedaan wordt wat op dat moment belangrijk is. Ook ziet zij duidelijk wat er wel of niet nodig is, wat er wel of niet openbaar gemaakt mag worden of voelt zij wanneer er geen toegang is. Daar gaat zij respectvol mee om. Ik voelde mij gezien in wie ik ben. Zij raakte de kern waar het om ging bij mij en dat was verhelderend. Het heeft mij geholpen een stap voorwaarts te maken in mijn ontwikkeling. Fijn om zo iemand als Hilde dan erbij te hebben die met je mee kan kijken.”

Frederike Otger

“Hilde is een warme, gastvrije vrouw, die geen enkel zweempje van zweverigheid om zich heen heeft hangen..

Soms waren dat pijnlijke inzichten, die hard binnenkwamen; maar altijd door haar uitgesproken vanuit warmte en rust. Ik heb ook gelachen om de dingen die ik te horen heb gekregen, wat een verademing. Ik heb het gevoel dat ik met elke reading meer tot mijn kern kom en elke keer een laag dieper ga. Ik zie het als een soort van spirituele, emotionele en intellectuele APK die ik 1 keer in de zoveel maanden onderga.”

Marija Kocetanovic

"Ik zocht iemand die voorbij de logica en voorbij het bekende, alledaagse denken met me mee wilde kijken..

Ik voelde me gezien en zó tot in iedere cel begrepen. Dingen die ik al van heel jong altijd heb gevoeld, maar (nog) geen woorden kon geven, gaf zij plek, door het uit te spreken. Emoties, veel kou en zwaarte kwam los. Het heeft diepe indruk op me gemaakt. Ik snap nu ook wat de burn-out energetisch gezien veroorzaakte. Ik wist weer hoe ik verder kon. Vooral het puur gezien en begrepen worden door Hilde, vond ik het meest waardevol in het zwaarste proces dat ik tot nu heb doorstaan. Deze reading was de opening naar herstel. Voel nog steeds diepe dankbaarheid voor Hilde die met haar reading mij weer heeft geleerd om mijn leven, op deze aarde en in deze tijd, weer liefdevol te kunnen omarmen.”

Rozemarijn Hamelink

"Ik zat op een moeilijk kruispunt in mijn leven. Hilde gaf me broodnodige duidelijkheid. Ze scheen licht op alles waar ik..

bang voor was, onnodige verwarring veroorzaakte en wat ik niet zelf kon zien. Zij is de bondgenoot die je steunt in de reis van zelfonderzoek, een zeer gevoelige en echt zuivere ziener, maar ook een zeer geaarde en wijze raadgever, die goed weet hoe ze je op een gracieuze en zachte manier dichter bij je waarheid kan brengen. Haar reading is krachtig, gevoelig, goed afgerond en geaard. Bij Hilde voelde ik me veilig om me open te stellen voor de nieuwe paden die ze me liet zien. Ze heeft gewoon de gave om dingen simpelweg op orde te brengen zonder het perspectief van de hogere visie te verliezen. Ik ben dankbaar voor alle oogverblindende inzichten die ze me heeft gegeven, alle nieuwe deuren die ze heeft geopend om me dieper met mezelf te verbinden. Ik kan nu rustiger en duidelijker bewegen in mijn keuzes, omdat ze me echt heeft geholpen bij het verwijderen van veel obstakels onderweg. Bedankt Hilde voor het beantwoorden van de vragen die ik niet eens wist te stellen! “

Yousra

©2020 Heelde   KVK: 82317313    Fotografie door: Alimaruf.com    Designed by: Prayanadesign.com