Holistische EMDR

Heelde geeft trauma therapie in de vorm van Holistische EMDR. 

De EMDR techniek is eenvoudig en veilig, waarbij de emoties en lichamelijke spanningen losgekoppeld worden van een beeld of gebeurtenis

Dit doen we door terug te gaan naar een gebeurtenis die jou geraakt heeft en waar overtuigingen op vastgeplakt zitten. Zie het als een angel die vastzit in jouw systeem (de blokkade). We gaan op zoek naar deze angel, weken hem los door middel van afleiding en deblokkeren de emotiestroom zodat jij weer lekker in je vel gaat zitten.

Om jouw brein af te leiden werkt Hilde met geluid, aanraking en woorden.

Hilde geeft holistische EMDR op de ziel, alle lagen worden meegenomen

Zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Hierdoor worden diepe lagen aangeraakt. Healing, reading, soul retrieval (terughalen van zieledelen), helende reis, brainspotting, Psyche-k, kantelen van donkerte, terug naar vorige levens, de baarmoeder of tussensferen, het kan allemaal ingezet worden tijdens een sessie holistische EMDR.

Vooraf aan de sessie gaat Hilde in trance om te kijken met welk beeld of gebeurtenis er gewerkt gaat worden. We gaan samen op zoek naar overtuigingen om mee te werken

Het is een veilige plek ook bij angstige trauma’s, je kan het niet verkeerd doen.

 Hilde reserveert 2 uur voor een sessie zodat we ruimte genoeg hebben om de diepte in te gaan. Het uiteindelijke doel van holistische EMDR is het opruimen van oude triggers zodat ze niet meer interessant zijn voor het brein en waardoor jouw pad zich breder kan ontvouwen.

Heb je interesse in een holistische EMDR sessie, brainspotting of soul retrieval? Boek dan eens een intake EMDR, dan kijkt Hilde op readingniveau wat het beste bij je past. Dan kan je haar leren kennen en aanvoelen of het goed voelt om diepliggende problematiek aan te boren en los te laten.

©2020 Heelde   KVK: 82317313    Fotografie door: Alimaruf.com    Designed by: Prayanadesign.com