Reading en Holistische EMDR

Durf jij het aan om diep in je binnenste te kijken? 
Een spiegel voor te krijgen? 
Feilloos naar jouw kern te gaan? 
Je emoties te voelen en inzicht te krijgen in je overtuigingen?

Reading

haal alles uit je leven

Holistische EMDR

haal de angel uit jouw
onbewust-zijn

Wie is Heelde?

Hilde is een ervaren spiritueel en trauma therapeut. Ze werkt digitaal en live vanuit Den Haag. Met haar 30 jaar ervaring als reader en healer heeft ze een enorme ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen. Het is haar passie mensen in hun kracht te zetten en te helpen de oorspronkelijk trilling terug te vinden.

Hilde neemt je mee de diepte in, maakt contact met jouw ziel en laat de onderste steen boven drijven. Ze vertaalt de fijnstoffelijke wereld in een voor jou begrijpelijke taal.

Hilde helpt je diepliggende overtuigingen en ziele-lagen bloot te leggen. Trauma’s, blokkades en angels worden zichtbaar, emoties gaan weer stromen en jouw levenspad laat zich op een nieuwe manier ontvouwen.

“De reading was heel fijn en bijzonder en wat vooral mooi was dat ik echt merkte dat ze er met haar persoonlijkheid niet tussen zat. Ik merkte dat ze de informatie zuiver doorkreeg en dat die niet werd gekleurd door iets vanuit haar rugzak.”

Thamar Blok

“Ik ervaar dat ik bij Hilde in een veld wordt gezet waarin meer ruimte, licht en liefde is. Iedere keer word ik door haar in staat gesteld om makkelijker toegang te krijgen tot datgene wat er binnen in me leeft. Hetgeen ze je aanreikt, voelt als iets van mij, iets wat dicht bij me staat, wat resoneert. Ook voel ik hierin ruimte voor mijn eigen wijsheid en keuze. “

Marelde Jensma 

“Geen vraag is raar. Mocht je plannen hebben om een keer een reading te gaan doen? Hilde is een fijne aanvulling op al je vragen in je leven. Waar nodig is ga ik zeker mensen naar haar verwijzen in de wetenschap dat je bij Hilde echt gehoord worden zal.”

Ineke Moerman

“Hilde weet je op de juiste wijze informatie te geven waar je wat mee kunt. Daarnaast zal zij, wanneer zij tegen blokkades aan loopt die zij niet kan verhelpen, je ook naar de juiste mensen doorverwijzen. Ik heb het allemaal mogen ervaren en heb daardoor een hoop inzichten gekregen en er is heel veel ballast van mijn schouders gevallen.”

Walter van Leeuwen

“Hilde nam echt ruim de tijd om te zeggen en te voelen wat er uitgesproken mocht worden. Ik voelde me gezien en zó tot in iedere cel begrepen. Dingen die ik al van heel jong altijd heb gevoeld, maar (nog) geen woorden kon geven, gaf zij plek, door het uit te spreken. De reading was de opening naar herstel.” 

Rozemarijn Hamelink

Wat zijn de mogelijkheden:

– Algemene reading

– Bedrijfsreading

– Relatiereading

– Reading in combinatie met healing

– Reading op donkerte, kantelen vloeken en ander gespuis

– Holistische EMDR (in combinatie met soul retrieval)

– Reading Playground

Contact

2 + 5 =

©2020 Heelde    Designed by: Prayanadesign.com