READING PLAYGROUND

Ben je hoog sensitief en wil je meer met jouw zintuigen gaan werken?

Of weet je dat je helende capaciteiten hebt en wil je meer leren en zelfvertrouwen ontwikkelen?

Weet je dat je ook een channel/medium/reader/healer bent en wil je meer handvatten, meer oefenen met collega’s en in kleine groepjes aan de slag?

 Zou je het leuk vinden om mee te doen met de Reading Playground?

Tijdens deze middagen komen healers, readers en lichtwerkers samen om zich te verdiepen, samen te spelen, van elkaar te leren en op/met elkaar te oefenen.
We gaan niet voor spiritueel ego, wie is de beste en wie ziet of kan het meest.
We halen het beste in elkaar naar boven, stimuleren elkaar en zijn bereid om van elkaar te leren. Vind je het spannend? Ben je onzeker over je eigen kwaliteiten? Weet je dat je iets kan maar heb je er nog maar weinig mee geoefend?
Je bent helemaal welkom! 

Je kan vooraf met verzoeken, ideeen, wensen en input komen echter, Hilde kan niet garanderen dat alles aan bod komt. Vooraf wordt gechanneld wat die dag aan bod komt. Neem zelf je krachtvoorwerpen mee. Stenen, sjamanenvoorwerpen, de lumina 5G plaat etc. We kunnen geen salie of wierook branden maar spray’s zijn welkom.

De volgende dagen zijn ingepland en de workshops zijn los te volgen:

Door Covid zijn alle playgrounds komen te vervallen. Meer informatie volgt.

 De playgrounds zijn in de wereld geroepen om samen te spelen, te ontdekken en elkaar te upliften. Het is een super leuk concept om ook in jouw buurt neer te zetten. 

Lichtwerkers die elkaar weten te vinden.

Contact

14 + 4 =

©2020 Heelde    Designed by: Prayanadesign.com