READING

Durf jij het aan om diep in je binnenste te kijken?

Kom je graag in contact met de spirit van je bedrijf?
Ben je zelf spiritueel therapeut en loop je met vragen rond?
Zit je vast in je relatie?
Snap je zaken uit je verleden niet en wil je duidelijkheid?
Zit je in herhaling, loop je tegen emotionele blokkaden op?
Wil je duidelijkheid in je leven?
Heb je het gevoel dat je alles van je familie op je nek draagt, of van je vrienden?
Wil je simpelweg je energie terug en heb je lang genoeg geploeterd?
Of ben je onzeker over de volgende stap in jouw leven?

Boek dan eens een sessie met Hilde.

  Hilde werkt nu 30 jaar als reader en healer. Haar gidsen vertellen haar wat de bedoeling is en geven informatie via beeld, geluid, gevoel en trilling. Nadat je bent gaan zitten vraagt ze jouw voor- en achternaam en begint er een film aan informatie door te komen die ze je vertelt.

Hilde gaat in contact met jouw energielichaam. Ze voelt waar jouw blokkades zitten en zal alles in zijn werk zetten om hierin doorgang te vinden. 

Ze reinigt energie, vraagt om hulp van de gidsen die op dat moment belangrijk zijn voor jou en zal zorg dragen voor de juiste healing op de juiste plek. Ook is het mogelijk om een losse healing te boeken. Hilde werkt dan veel in stilte met de lamina of de lichtcodes. Vooraf dien je je voor te bereiden zodat Hilde gelijk diep jouw energie in kan. Hilde zal je op een vriendelijke, humorvolle en aardse manier bewust maken wat er speelt. Ze zal je spiegelen en begeleiding geven om je vooruit te helpen en jouw obstakels te helpen overwinnen. Een reading kan maanden, soms wel jaren doorwerken. Daarom is het raadzaam het gesprek op te nemen.

Een reading sessie duurt 30 of 60 minuten en vind plaats in Den Haag of online. Zodra je een afspraak boekt met Hilde verbind je je met het veld van healing. Daarom is de lengte van de sessie niet zo belangrijk. Hoe meer jij je voorbereid op de sessie hoe dieper Hilde aan de slag kan. Je kan ook kiezen voor een sessie EmotieCoaching. Via deze techniek komen we snel tot de kern, je krijgt uitleg over de desbetreffende emoties en handvatten worden aangereikt.

 

©2020 Heelde   KVK: 82317313    Fotografie door: Alimaruf.com    Designed by: Prayanadesign.com