WIE IS HEELDE?

Hilde loopt het pad van wakker bewustzijn,
realisme en non-dualiteit.

Ze kan je verder helpen met inzicht in zelfexpressie en manifestatie. Hilde helpt je focussen vanuit jouw ziel. Daar ligt haar passie. Mensen in hun kracht zetten vanuit hun ware zelf. Het doorbreken van patronen, licht schijnen op overtuigingen, een hand toereiken om uit een cyclus van zwaarte te komen maar bovenal cliënten enthousiasmeren in het pad dat ze lopen.

Al zo lang ze zich kan herinneren is Hilde in verbinding met haar ‘achterban’. Een groep gidsen die wordt aangestuurd door een hoofdgids die de sessies regisseert en een gids die om haar heen valt als ze channelt. Hilde geeft readingen en trauma therapie in de vorm van holistische EMDR (healing op zielsniveau).

Hilde is een intuïtief coach met een achtergrond in de psychologie. Ze heeft haar technieken geleerd bij diverse leraren en heeft hier zelf haar eigen vorm van gemaakt. Hilde is meer het type ‘down-to-earth’ dan tinkerbel. Ze gaat de confrontatie niet uit de weg en er is bijna geen vraag te gek.

Hilde woont en werkt in Den Haag. Ze is veel te vinden in de natuur. In verbinding met spirit. Ze is aangeraakt door het sjamanisme, vrouwenwerk en creativiteit. Hilde is graag in stilte, samen met de fijnstoffelijke wereld. Hilde reist de wereld over om te healen, poorten te openen, energieen in balans te brengen en zielen los maken. Voor haar is spiritualiteit een manier van leven. 

 

©2020 Heelde       Fotografie door: Alimaruf.com    Designed by: Prayanadesign.com